Over ons

Over ons

Graag willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Gerard en Lies van Heugten en wonen samen met onze Border Collie’s in Asten (NB) De honden leven bij ons in en om het huis. Voor de echte liefhebber hebben we af en toe puppy’s uit huis en showlijnen. Hoe het allemaal begon. Nadat onze vorige hond gestorven was besloten we om even geen hond te nemen en alles rustig te laten bezinken. Maar na twee weken vonden we het zo ongezellig en stil in huis dat we toch weer aan een nieuwe hond dachten, maar deze keer een rashond, maar welk ras?
Na vele boeken en informatie ingewonnen te hebben besloten we voor een Border Collie te gaan.
Dus in 1998 kochten we onze eerste Border “Obey”.
Het was zo’n heerlijke hond dat we na nog geen jaar besloten er een tweede Border bij te zoeken en dat werd  “Ayla”, een blue merle teefje. Ze konden het heel goed vinden met elkaar en werden de beste maatjes.
In 2003 kwamen we bij de fokker van onze eerste “Obey”, en die had een nestje puppy’s liggen, prachtig nest maar èèn sprong eruit, een witkopje. We konden haar maar niet vergeten, en zijn na een week van alle voor en nadelen van een derde hond op een rijtje te hebben gezet, zijn we toch maar teruggegaan voor haar. Gelukkig was ze nog niet besproken. Ook zij paste weer heel goed bij de andere twee.  In 2004 zijn we verhuisd, hoofdzakelijk voor de ruimte.
Achter hebben nu een eigen trainingsveldje. In 2005 kreeg Ayla een nestje van 6 puppy’s, waaronder een donker blue merle teefje. Toen zij geboren werd hadden we meteen zoiets van”WAUW” dat word een blijvertje.
Haar naam is Fay ( ook wel Droopy ) en ze hoort al helemaal bij ons roedel. Daarna is er nogal wat veranderd in ons roedel, en is het uitgegroeid tot een geweldig team.

Als je onze website verder bekijkt zul je zien hoe ons DREAMTEAM er nu uitziet !!