Geboren

Interesse in een pup uit ons kennel?

Wij besteden veel tijd en aandacht aan onze Border Collies en willen dit ook voor onze pups. Zoekt u een actieve (familie)kameraad dan bent u bij ons aan het goede adres.

Belangstelling?
U bent van harte welkom om eens vrijblijvend een afspraak te maken, om  kennis te komen maken  als u interesse heeft in een pup.

Op de lijst
Wanneer u op de lijst geplaatst wilt worden, houden wij u op de hoogte. U kunt géén rechten ontlenen aan dat u op de lijst staat voor een pup. Wij vragen géén geld vooraf. Alle pups zijn én blijven ons eigendom tot en met de dag dat de pup het nest kan verlaten, wij behouden ons alle rechten toe tot de pup feitelijk aan u wordt overgedragen.

De toekomstige baasjes kunnen een voorkeur aangeven die wij bespreken en waarbij wij kijken of dit een goede match zal zijn. We gaan dit samen bekijken, maar wij bepalen uiteindelijk welke pup het beste bij iemand past.  Tenslotte is het ons doel voor ieder pup het fijnste gezin te vinden! Een kameraad die voor jaren een geliefd onderdeel van uw gezin mag zijn. U wordt dan ook betrokken bij de socialisatie en we delen onze kennis graag met u. Wij blijven graag betrokken bij onze pups. Voor vragen maar ook leuke foto’s en verhalen blijven we graag beschikbaar! Ook de kenneldagen zijn leuk om later met mama, (eventueel papa) en de nestbroers en/of zusjes nog eens gezellig bij te kletsen. Heb je interesse in een pupje uit ons kennel,  of wil je meer info, neem dan contact met ons op. 

Email: infoforeverclever@gmail.com of Tel: 0031 (0)620283229 of (0)638403848  

Geboren 29-04-2024

2 zwart-witte teefjes, 2 blue merle teefjes en 2 blue merle reutjes <3  

Moeder: Love In The Dark From Forever Clever

Vader: Cross My Heart From Forever Clever